Om Svensk Säkerhet

Er säkerhetspartner

Svensk Säkerhet erbjuder idag olika former av bevakningstjänster som t.ex. fastighetsjour, reception, utryckning, larm och störningsjour i Skåne med Malmö som utgångspunkt, men vi täcker hela Sverige genom speciellt utvalda underleverantörer. Gemensamt för alla våra bevakningstjänster är att vi alltid garanterar att du som kund får erfarna, kompetenta och speciellt utvalda väktare, och kan vara säker på att känna dig trygg i samarbetet med oss.

På Svensk Säkerhet vill vi bygga en framtid tillsammans med dig baserat på en nära kontakt och bra relation. Det som skiljer oss från många andra är att vi ser dig som en partner, inte bara som en kund. Det är otroligt viktigt för oss att du är 100 % nöjd och för att säkerställa detta är vi ytterst lyhörda för vad du vill ha och ser sedan till att leverera det.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och funderingar.

Svensk Säkerhet är medlemmar i Almega och har kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet, Unionen samt Ledarna. Företaget är verksamt i hela Sverige.

Svensk Säkerhet & Störningsjour i Sverige AB har ett väldigt nära samarbete med Polismyndigheten, Tillståndsenheten, Länsstyrelsen.